Concursul de matematică Memorialul „Sabin Mregea”

Concursul de matematică Memorialul „Sabin Mregea”

  • : 28.01.2016


În data de 28.01.2016, la invitația d-lui director al Liceului “Diaconovici-Tietz”, prof. Boris Vatsulik  , am participat la decernarea premiilor concursului de matematică Memorialul „Sabin Mregea” la care au concurat nu mai puțin de 116 elevi din clasele V-VIII de la mai multe instituții de învățământ din Reșița și Oravița. Evenimentul a fost onorat si de prezenta d-nei Estera Mregea, sotia regretatului profesor si a fiului acestora care se numește tot Sabin Mregea

Competiția s-a desfășurat la un nivel foarte ridicat, nu mai puțin de șase elevi obținând nota maximă.

Anul acesta Clubul Rotary Reșița a sponsorizat premierea celor șapte câștigători ai locului I, la cele patru categorii de vârstă. De anul viitor însa, președintele clubului, ing. Virgiliu Oprișa, a promis conducerii liceului ca va propune colegilor săi ca, la următoarea ediție, acest eveniment sa fie bugetat mai generos. Ideea este în concordanță și cu intențiile organizatorilor care ar dori sa dea, de anul viitor, o și mai mare amploare acestui concurs.

Felicităm toți participanții la acest memorial și mulțumim conducerii Liceului “Diaconovici-Tietz” pentru că ne-a cooptat în această frumoasă inițiativă!