Balul de Caritate Rotary Reșița 21.11.2015

Start time 2015-11-21
Content

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, la Restaurantul “Dușan și Fiul – Sud” a avut loc cea de a XI-a ediție a Balului de Caritate al Clubului Rotary Reșița sub deviza “Șansa lor de astăzi este șansa noastră de mâine”.
Considerat de mai mult de un deceniu principalul eveniment caritabil al județului nostru, Balul Rotary a adunat, în eleganta locație, un număr mare de oameni de afaceri, notabilități ale vieții economice, sociale, cultural-artistice sau sportive din zona Banatului Montan, “oameni de aleasă simțire, generoși, dornici să ajute, oameni cu suflete frumoase” cum i-a definit președintele Clubului Rotary Reșița, ing. Virgiliu Oprișa. S-au alăturat acestora rotarieni de la cluburile din Buziaș, Caransebeș, Hațeg, Lugoj și Timișoara Cosmopolitan, membrii ai cluburilor Lions Onix și Lions din Reșița și tinerii din cluburile asociate, Interact și Rotaract.
Într-o atmosferă veselă și prietenească, întreținută de binecunoscuta trupa Desperado și de taburașii de la Banatski Stim din Kikinda, toți participanții au contribuit, fie prin achiziționarea de obiecte de artă fie prin cumpărarea de bilete de tombolă, la finanțarea proiectelor caritabile ale clubului.
Credincios unei direcții imprimate acțiunilor sale încă de la început, Clubul Rotary Reșița are și în acest an rotarian, ca proiect principal, tot unul adresat tinerilor – “Modernizarea Centrului de Tineret Moniom” .
Vom face tot ce ne stă în putință să finalizam instalația de încălzire, centrala termică, grupurile sanitare, să înlocuim geamurile vechi și crăpate cu geamuri termopan și să-i dăm o înfățișare nouă clădirii.
Dorim de asemenea ca în acest an să ne continuăm proiectele începute în anii anteriori și să începem altele noi:
• “Rotary susține performanta” prin care acordăm 20 de burse elevilor și studenților cu rezultate deosebite
• “Cadouri de sărbători” pentru copii din centrele de zi din Reșița și Bocșa
• “Dinți frumoși, copii sănătoși” – proiect districtual de profilaxie și educație dentară la elevii din clasele primare
• “End Polio Now” – proiect al Rotary International pentru eradicarea Poliomielitei
• “Culorile care dau viața” – proiect inițiat de Clubul Rotary Reșița împreuna cu pictorul Vasile Popovici, care are ca scop strângerea de fonduri pentru Fundația Rotary în vederea susținerii proiectului „End Polio Now”
Mulțumim pe aceasta cale tuturor celor prezenți pentru generozitatea și omenia arătată și îi asigurăm că împreună vom aduce și în acest an zâmbete pe fețele a sute de tineri.